Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V X Factore sa zrodila spevácka hviezda, lekár pôvodom z Afriky
Zdielať na
Hudba

V X Factore sa zrodila spevácka hviezda, lekár pôvodom z Afriky

V speváckej súťaži X Factor sa už predstavili ľudia s rôznymi profesiami. No lekára, ktorý má navyše aj tmavú pleť a narodil sa až v ďalekej Nigérii, to sme tu ešte nemali.

Idunnu Ogunwale miluje spev. Je to jeho veľké hobby a tak sa prišiel ukázať aj do speváckej súťaže. V Českej republike žije už neuveriteľných 14 rokov a aj vďaka tomu sa dokáže plynule dohovoriť ako s Čechmi tak so Slovákmi. Do rodnej krajiny sa však pravidelne vracia. "Žijem v Česku, ale keď je zima tak hovorím, že sa vrátim do rodiska," hovorí s úsmevom Idunnu Ogunwale.

Omnoho chladnejšie podnebie mu vraj nevyhovuje, no miluje svoju prácu chirurga a tak sa domov v skutočnosti vrátiť nechce. "Našťastie v Děčíne sú na mňa zvyknutí, ale keď som nastúpil, bolo to pre ľudí zvláštne," priznáva súťažiaci v šou X FACTOR.

No a bola to práve medicína, kvôli ktorej do Čiech vlastne prišiel. Úspešne vyštudoval lekársku fakultu a teraz rovnako úspešne lieči svojich veľkých i malých pacientov. No v srdci túži po kariére speváka. Idunnu už má aj vlastné spevácke skúsenosti. "My totiž s kamarátkou spievame občas po baroch a dlho ma prehovárala aby som sa prihlásil do súťaže. A keď prišiel X Factor, tak som to prišiel skúsiť," dodáva sympatický lekár. Porotu žiaľ nezaujal. "Keby bol spôsob ako vyliečiť ľudí spevom, tak by som to urobil," dodáva Idunnu Ogunwale.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie