Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Celeste Buckingham (18) otvorene o tehotenstve a svojej láske
Zdielať na
Hudba

Celeste Buckingham (18) otvorene o tehotenstve a svojej láske

Porotkyňa X Factoru Celeste Buckingham je tehotná! Táto informácia sa rýchlosťou blesku začala šíriť slovenským šoubiznisom. Čo je na tom pravdy?

Celeste sa veru čoskoro opäť vráti do Ameriky, no tú informáciu s tehotenstvom musí najprv objasniť. "Občas sa tam objavia aj také veci, že chodím s tým a tým, teraz som počula, že chodím so Samom Spišiakom, ktorý so mnou točí rozprávku. Vraj mám niečo s Ondrejom Brzobohatým a dnes som sa dopočula, že vraj som tehotná s priateľom Martinom Harichom, takže už také veci, že asi by som už mala pomaličky odísť," myslí si mladá speváčka.

"Nie, nie som tehotná a ani neplánujem byť tehotná. Je to vtipné, keď som to počula dnes," dodáva Celeste. Kedy plánuje byť tehotná? "Veľmi, veľmi ďaleko do budúcnosti. Dúfam, keď budem mať 40 rokov, ja nechcem byť ešte mamina," dodáva.

Ona sama sa totiž ešte stále cíti ako dieťa a toto obdobie života si chce čo najdlhšie užívať. "Aj mamina hovorí, nebuď taká vážna, ty si ešte dieťa, ty nemusíš takéto veci riešiť," hovorí porotkyňa súťaže X Factor.

" A nechodím ani so Samom Spišiakom, je to môj kamarát. Je to veľmi šikovný herec a som šťastná, že s ním môžem spolupracovať," dodáva. Jej srdce patrí iba Martinovi Harichovi a hoci je to veľká láska, rodinu si zatiaľ zakladať nebudú.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie