Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V X Factore zažiarila dievčenská skupina The Moment
Zdielať na
Hudba

V X Factore zažiarila dievčenská skupina The Moment

Ledva prekročili vekovú hranicu 15 rokov aby sa mohli prihlásiť do X Factoru no na pódiu urobili taký prievan, že porota ich jednoducho musela posunúť do ďalšieho kola. Reč je o štvorici dievčat, skupine The Moment, ktoré sú odhodlané preraziť v šoubiznise.

Dve Kristíny, Nikol a Zuzka, to je skupina The Moment, ktorá vznikla iba pred pol rokom, aby dievčatá skúsili šťastie v speváckej súťaži X Factor. "Vymyslela to Zuzana, ona mi napísala a pozvala ma do skupiny," hovorí Nikol zo skupiny The Moment.

Sny o speváckej kariére mali všetky. Avšak ako sólistky nemali odvahu prihlásiť sa a tak vznikol The Moment. "My sme najprv boli tri v tomto zložení. Potom som stretla na chodbe moju spolužiačku a hovorím jej, že ideme do X Factoru. Tak sa pripojila k nám," prezradila Kristína.

Kristína je zo štvorice najstaršia a má vraj aj najdôležitejšiu úlohu. "Ona v nasej skupine zlepšuje náladu, keď je to potrebné," dodala Kristína. Všetky štyri si však veria a pre úspešnú spevácku kariéru sú ochotné na sebe tvrdo makať a zlepšovať sa.

Potenciál rozhodne majú. A videla to aj porota. "Počula som, že v tomto veku je najlepšie začínať s kariérou," prezradila ďalšia zo štvorice Zuzana. Na tom niečo bude, veď živým dôkazom je aj porotkyňa Celeste Buckingham, ktorá začínala presne tak isto ako ony, vo veľmi mladom veku. Vyzerá to teda, že vďaka X Factoru pribudne na Slovensku jedna dievčenská skupina. Držíme im palce.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie