Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vydatá "diablica" Šarköziová (39) sa zamilovala!
Zdielať na
Hudba

Vydatá "diablica" Šarköziová (39) sa zamilovala!

Zdroj: archív Silvie Šarkoziovej

Úplne jej učaroval. Nie však ako muž, ale ako tanečník. Známa violončelistka sa zahľadela do Tottiho Ovidiua – dlhoročného sólistu Cirque du Soleil, s ktorým čaká Cigánskych diablov megaturné.

Nie, nevymenila Ernesta za iného, ani to nemá v pláne. Silvia sa zamilovala do Tottiho fenomenálnych tanečných výkonov, ktoré spoločne s jeho skupinou Gypsy dance Teather predvádza.

„Je to niečo úžasné. Zážitok na celý život. Som rada, že teraz s ním budem častejšie, možno sa niečo od neho naučím,“ hovorí čiernovláska.

Cigánski diabli totiž s týmto tanečníkom pripravujú hudobno-tanečnú šnúru po Slovensku. „Vždy som rada tancovala, ale nie až tak dobre, aby som to mohla ukázať verejnosti. Vaneska je v tomto oveľa šikovnejšia. V tomto sa, našťastie, nepomamila,“ smeje sa Silvia. To sa ale po turné so spomínaným tanečníkom možno zmení.

„Ak bude čas, rada sa niečo priučím,“ tvrdí Silvia.

Zatiaľ si ale bude hopkať z nohy na nohu akurát tak pri sporáku. „Najradšej tancujem na cigánske piesne, ale mám veľmi rada aj valčík, polku a tango, s niekým, kto to vie,“ prízvukuje krásna hudobníčka. Žeby však mala ambíciu stať sa profesionálnou tanečnicou, tak, to skôr nie, ako áno. „Violončelo by som nevymenila za nič na svete. Venujem sa mu celý život a verím, že aj budem, pokiaľ mi to zdravie dovolí. Je ale pravda, že do Tottiho tanečných výkonov som sa úplne zamilovala,“ dodáva diablica Silvia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie