Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je to vonku! Opatovský (41) bude mať dcéru
Zdielať na
Hudba

Je to vonku! Opatovský (41) bude mať dcéru

Ak si myslíte, že na príchod dieťaťa po 30-tke, či 40-tke je neskoro, poriadne sa mýlite. Spevák Robo Opatovský má 41 rokov a len prvé dieťa na ceste. Prezradil, že nakupuje ružové šaty.

"Chlap, ktorý má 20 rokov si to tak podľa mňaa neužíva ako chlap, ktorý už má po 40-tke... Je zabezpečený, keď má voľno je najradšej doma...," opisuje spevák. Zdá sa, že Robo už skutočne dospel, namiesto piva s kamošmi pomáha svojej Katka s košom  na bielizeň a hladká jej bruško...

"Som videl naše dieťa prvýkrát na utrazvuku, tak som zaostroval, že kde čo má vlastne. Som si to nevedel predstaviť... Bol to taký prvý ultrazvuk," dodáva Opatovský. To najdôležitejšie však Robo s Katkou predsa len videli, nakupujú ružové vecičky.

"Budem šťastný otec dievčatka," prezrádza. Všetko zdá sa, je absolútne ideálne, malý rodinný plán, ktorý mal Robo vysnívaný sa pomaly začína plniť. "Som si predstavoval, že ja budem ten silný otec, ktorý sa bude starať o dcéru. A druhé by som zasa chcel chlapca," pokračuje spevák. 

Spevák teda nenápadne prezradil, že ich prvé dieťatko nebude posledným... upravovať dlhé vlásky svojej dcérke nebude. Ale veľmi sa teší na vôňu, ktorú skutočne poznajú iba rodičia. "Sa veľmi teším na to, ako mi tá dcéra bude voňať," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie