Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šoubiznis na Slovensku? Hexáci opakujú po Desmode
Zdielať na
Hudba

Šoubiznis na Slovensku? Hexáci opakujú po Desmode

Skupina Hex cez leto nezaháľala a pre fanúšikov pripravili veľké prekvapenie. Predzvesťou bol singel Keď sme sami a teraz prichádza celý album. A nebude to album hocijaký!

Nový singel väčšinou býva predzvesťou nového albumu. Inak tomu nie je ani pri skupine Hex. "Album je už nahratý a je to niečo úplne iné, ako sme doteraz vydávali," hovorí spevák skupiny Ďuďo.

Basgitarista Yxo neváhal a hneď vysvetli, v čom je nový album iný. "Je to dvojalbum. Na jednom CD sú naše nové pesničky a na druhom spievajú naše najväčšie hity iné kapely."

Ale toto tu už predsa bolo! A dokonca iba pár mesiacov dozadu! Album, dvojalbum s rovnakou koncepciou vydala skupina Desmod. Keď sme to Hexákom povedali, prekvapilo ich to, no nedali sa zaskočiť. "Ale na našom albume spievajú kapely, ktoré určite nie sú na tom Desmoďáckom," obraňoval sa Yxo.

My už teraz vieme, že je to tak a ak aj vy chcete vedieť, koho Hexáci nahovorili, aby si zahral a zaspieval ich pesničky, pozrite si priložené video. Nájdete v ňom aj singel Keď sme sami, ktorý Hex po prvý krát odohrali naživo v Žiline na akcii JOJka v meste.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

ZDROJ: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie