Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Senzi TV Mészároš (33) spieva. Takto
Zdielať na
Hudba

Moderátor Senzi TV Mészároš (33) spieva. Takto

Moderátor Senzi TV, Noro Meszároš vie spievať. Neveríte? Je predsa aj manažérom Evy Mázikovej, a tá ho naučila dobrým mravom. Možno si niekedy struhnú duet.

Pred publikom stál po prvý raz ako 6-ročný. Tomuto mužovi veštice naozaj nadelili hviezdnu kariéru a kto vie, ako by jeho život vyzeral, keby si namiesto speváckej kariéry nevybral moderovanie.

"Ešte som nechodil ani do ZŠ, vtedy som vyhral 2. miesto. Myslím, že sa tá súťaž volala Putujeme za ľudovou piesňou a jediné, čo si pamätám je, že som stál na pódiu a nevedel som, prečo sa mi tak trasie koleno," opisuje Noro.

Spieval celú základnú aj strednú školu, dokonca na tej strednej, mal aj vlastnú kapelu. O tom, že toto všetko bral vážne svedčí aj fakt, že navštevoval známeho hudobného pedagóga. "Bol som jeden z mála, ktorý sa dostal k Františkovi Tugentlíbovi, ktorý vychovával takých spevákov ako Dara Rolins, Peter Nagy, elánisti k nemu chodili," vymenováva Meszároš.

Noro sa k nemu dostal ako 15 ročný, na jeho hodiny si zarábal brigádami. V tom veku sa naučil ja fajčiť. Nie však z frajeriny, ale pre spev. "To bolo v tom čase, keď som začal mutovať a on mi poradil, čo mi bolo najprv zvláštne, aby som si zapálil jednu cigaretku denne a že ten hlas nejakým spôsobom inak usadne a že nemusím sa báť, on mi ten hlas vytrénuje tak, aby mi nevadil ten dym," dodáva Noro.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie