Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hex má nový singel, tu je videoklip
Zdielať na
Hudba

Hex má nový singel, tu je videoklip

Hexáci sa pochlapili a do slovenského hudobného éteru vypustili letnú pieseň, ktorá sa za pár týždňov rotácií v slovenských rádiách stala treťou najhranejšou piesňou. Teraz k nej páni pridávajú aj videoklip, ako vlastne vznikala.

Autorsky sa pod skladbu Keď sme sami podpísal zohratý tandem Peter „Ďuďo“ Dudák a Martin „Fefe“ Žúži.

„Na nový singel máme veľmi dobré reakcie od priateľov, kolegov hudobníkov aj na internete. Pozitívna odozva ma samozrejme teší. Ono je to alchýmia, všetky piesne majú v sebe podobné zakladné kamene - rytmus, melódiu, harmóniu. Ale len niektoré dokážu niečim zvláštnym osloviť väčšiu skupinu ľudí a to potom voláme hit. Dúfam, že to bude aj prípad skladby Keď sme sami,“ teší sa spevák a autor hudby Peter „Ďuďo“ Dudák.

Nová pieseň má veľkú šancu stať sa tohtoročným letným hitom a tak skupina Hex neváhala a fanúšikom pripravila špeciálny videoklip zo štúdia.

„Napriek tomu, že je to „making of“ video, ktoré sme si urobili pre vlastné potešenie, tak už má vyše 45 tisíc prezretí. Čo je pre nás veľmi príjemné. Lebo je to iná pesnička, na akú sú ľudia u nás zvyknutí.  Reakcie sú veľmi pozitivne - vidno, že vás hudba baví a urobili ste pesničku, ktorá sa vám ako 40-nikom hodí! Tak možno toto bude ďalší medzník v našej kariére...“

S úsmevom konštatuje basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Tento singel by sa mal objaviť aj na pripravovanom albume Hex-u, no o tom, až nabudúce. Zatiaľ si pozrite videoklip Keď sme sami.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie