Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beyonce (31) v Bratislave. Pohľad do zákulisa šou
Zdielať na
Hudba

Beyonce (31) v Bratislave. Pohľad do zákulisa šou

Zdroj: SITA

Americká speváčka Beyoncé Knowles sa v piatok po prvý raz predstavila na Slovensku. Bratislava bola jej treťou zastávkou na turné s názvom The Mrs. Carter Show, v rámci ktorého navštívi viac ako štyridsať krajín. Koncert začala s meškaním...

Koncert dotvárali početné pyrotechnické efekty a najmä veľkoplošné projekcie. "Máte krásnu krajinu! Ďakujeme, že ste nás tu dnes privítali," povedala hneď na začiatku vystúpenia. A ponúkla skladby End of Time a Flaws and All.

Takmer hneď na to zaznel v neštandardnom aranžmáne hit If I Were a Boy, v ktorom Beyonce použila úryvky z textu a melódie Bittersweet Symphony od anglickej formácie The Verve.   

V rámci vizuálne bohatej šou však vynikli aj piesne Party, Freakum Dress či Schoolin' Life. Poslednú z uvedených pritom 31-ročná popová diva označila za jednu z najobľúbenejších skladieb jej fanúšikov a fanúšičiek.

Záver bezmála dve hodiny trvajúceho koncertu patril hitom ako Crazy in Love či Single Ladies (Put a Ring on It).

Speváčka sa v rámci The Mrs. Carter Show World Tour ešte predstaví v Paríži, Londýne, Dubline, Miláne, Berlíne, ale aj v Osle, Štokholme a ďalších mestách. Následne sa koncom júna presunie do Severnej Ameriky, kde bude turné pokračovať. Jeho názov poukazuje na speváčkinu svadbu s rapperom Shawnom "Jay-Z" Carterom, s ktorým má ročnú dcérku Blue Ivy. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie