Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otvorená spoveď. Sklovská (48) je vraj akčná žena
Zdielať na
Hudba

Otvorená spoveď. Sklovská (48) je vraj akčná žena

Speváčka Sisa Lelkeš Sklovská si o slovenskom bulvári myslí svoje. Aj keď sa ona sama často stáva terčom ich útokov, je jej viac ako jasné, že práve vďaka takýmto článkom sa má národ na čom zabávať.

"A o čom by sa tu robila sranda na tomto Slovensku? O tom, čo sa píše v médiách!," triezvo skonštatovala speváčka na otázku, či jej nevadí, že si ju, jej život i manželstvo často a s radosťou poddáva bulvár. Ona sama sa k článkom o svojej osobe radšej ani nevyjadruje. Vraj nad nimi iba mávne rukou a zasmeje.

Energická speváčka nám dokonca prezradila, že sa ničoho a nikoho nebojí. Dokonca ak by ju niekto uniesol, vraj by sa oslobodila sama. "Ja som akčná žena! Mám rada detektívky," pochválila sa. Jedného dňa sa možno dočkáme aj toho, že zo speváčky sa stane spisovateľka.

Jej akčnosť nás zaujala. Predsa len - je to štíhla dáma, ktorá nepôsobí, že by mala veľa sily. "Ja ovládam všelijaké triky,"  povedala s úsmevom.

Či mala na mysli bojové umenia, to sme sa nedozvedeli, no Sisa pripustila, že ak by ju teda naozaj niekto uniesol, možno by ju rád aj sám vrátil. Zvládať takúto ženskú, to dá poriadne zabrať. "Ja by som ich dostala aj sama,"  dodala s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie