Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
David Koller (52) na finálovom večere Miss trpel!
Zdielať na
Hudba

David Koller (52) na finálovom večere Miss trpel!

Je to asi sen každého muža. Spevák David Koller sprevádzal svojím spevom finalistky súťaže Miss Slovensko 2013 počas promenády v plavkách. On však pri tom neuveriteľne trpel!

"Bolo to hrozné! Vôbec sme sa nemohli sústrediť," posťažoval sa nám spevák po skončení priameho prenosu. Čo by za to iní chlapi dali, keby mohli byť tak blízko dvanástim krásaviciam, ktoré by sa pred nimi promenádovali v plavkách! Pre Davida to bolo utrpenie.

A tak charizmatický spevák prezradil zákulisné tajomstvo, ktoré doteraz možno nikto netušil. "Nahrali sme to pred priamym prenosom, pieseň išla zo záznamu." Jedným z dôvodov bolo aj to, že nazvučiť orchester nebolo pre priamy prenos technicky možné. No pieseň v tomto podaní vznikla práve pre túto príležitosť.

Ak by si mal z dvanástich slečien vybrať, nerobilo by mu to žiaden problém. "Ktorúkoľvek," znela jeho odpoveď na našu otázku, ktorú z dievčat by si vybral. Pravdepodobne ani dievčatá by neváhali, keby David prejavil záujem, pretože v zákulisí si spievali spolu s ním.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie