Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka Tina (28) má syna Leonarda, obaja sú v poriadku
Zdielať na
Hudba

Speváčka Tina (28) má syna Leonarda, obaja sú v poriadku

Slovenská speváčka Tina v stredu porodila synčeka Leonarda. Hoci niektoré médiá hovoria o tom, že speváčka mala komplikácie, podľa našich informácií obaja sú v poriadku. Otcom malého Leonarda je speváčkin snúbenec a futbalista Richard Lásik.

Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Košiciach Ladislava Šustová potvrdila, že speváčka u nich skutočne priviedla na svet chlapca. "Rodička si zatiaľ nepraje poskytovať médiám informácie a my jej rozhodnutie rešpektujeme,“ dodala.

Dvadsaťosemročná Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico.

Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Tento rok rodáčka z Prešova triumfovala na udeľovaní cien Slávik, keď nenašla premožiteľku medzi speváčkami. Tina má za sebou už aj svoj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) mladého režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie