Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dom plný žien! Bryan Adams (53) má druhú dcéru
Zdielať na
Hudba

Dom plný žien! Bryan Adams (53) má druhú dcéru

Bryan Adams má dôvod oslavovať. V 53 rokoch sa stal už druhýkrát otcom. Niektoré kuvičie hlasy sa pýtajú, či to nie je príliš skoro a či sa už cíti byť dostatočne vyzretý. Iné zase tvrdia, že Bryan dom plný žien (má priateľku a staršiu dcéru) zvládne ľavou zadnou.

Bryan Adams je tak trochu tajnostkár. Nerád rozpráva o svojom súkromí, svojej rodine, čo kedy prežil a aké trápenia má so svojou stolicou - skrátka také tie klasické šoubizové kydy, ktoré by každá celebrita mala byť ochotná zo seba vypľuť, keď jej zazvoní telefón.

Prejavilo sa to aj tentokrát - nie že by Bryan ako správna svetová celebrita usporiadal veľkolepú tlačovú konferenciu, kde by za prítomnosti stoviek novinárov premietol na stene zábery z pôrodu svojej dcéry za zvukov jeho najväčších hitov... nie... On si len tak mírnix-dírnix ako obyčajný človek zverejní na Facebooku, že "narodila sa mi dcéra".

Ale, aby sme boli konštruktívni a informačne naplnení - dcéra sa volá Lula Rosylea a matkou je Bryanova stála partnerka (áno, iba partnerka, Bryan stále nie je ženatý) Alicia Grimaldi.

Dievčatko sa narodilo v Londýne a vyzerá to tak, že zatiaľ je všetko v poriadku.

Zatiaľ...

Uvidíme, či bude všetko v poriadku aj vo chvíli, keď bude právenarodenýpokladík Lula oslavovať maturitu a dedulo Bryan, v tej chvíli snáď ešte čiperný sedemdesiatnik, ju bude musieť vyzvať do tanca... Ak mu nevypadnú zuby do pohára a nesekne v krížoch, snáď to dopadne fajn.

Ale aj tak, je veľmi milé, keď si dnes už celebrity dokážu splodiť svoje vlastné vnúčatá, no nie?

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie