Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečka Kristína Farkašová (30) a redaktor Juraj Hajdin čakajú dvojičky
Zdielať na
Hudba

Herečka Kristína Farkašová (30) a redaktor Juraj Hajdin čakajú dvojičky

Zdroj: Farkašová a Hajdin:"Toto je naša reakcia na celé nezmyselné haló."

Slovenská herečka Kristína Farkašová je tehotná! So svojím priateľom, redaktorom TV JOJ, Juraj Hajdinom čaká dvojičky. Sympatický pár sa z toho veľmi teší.

Kristína a Juraj tvoria pár dva roky. Bábätko plánovali a sú šťastní, že to budú dvojičky. Herečka na sociálnej sieti to komentovala veľmi humorne. "Tak vám chceme povedať, že sme s Jurajom zistili, že sme plodní. Volajte ma kolektív." Takto svojim priateľom naznačila, že čaká dvojičky.

Kristína oznámila svoje tehotenstvo na sociálnej sieti, potom, ako ich s Jurajom začali obvolávať média a tlačiť k vyjadreniam. "Nevedelo to veľa ľudí a prišlo nám fér, aby sa to kamaráti a verní fanúšikovia, ktorí ma dlhodobo podporujú dozvedeli inak ako z bulváru. Vedeli sme, že o chvíľu s tým všetci vyjdú von," povedala Kristína. 

Z prírastkov sa teší Kristínina aj Jurajova rodina a samozrejme Jurajova 9-ročná dcéra Dorotka. Momentálne mladá rodinka rieši spoločné bývanie, ktoré začali "zháňať" už dávnejšie. Svadbu neplánujú, pretože papier na lásku nepotrebujú.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Lucia Husárová

Zdielať na

Najčítanejšie