Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Paparazza, ktorý fotil Bieberovo Ferrari, zrazilo auto
Zdielať na
Hudba

Paparazza, ktorý fotil Bieberovo Ferrari, zrazilo auto

Zdroj: ISIFA

Paparazzo, ktorý fotil Ferrari kanadského speváka Justina Biebera, v utorok večer zahynul pri autonehode. Keď Bieberovo vozidlo v Los Angeles zastavila polícia, chcel situáciu odfotografovať.

Policajti mu pritom odporúčali, aby sa presunul na iné miesto, keďže je to nebezpečné, on však neposlúchol. O chvíľu ho zrazilo auto, pričom jeho šofér nebol pod vplyvom alkoholu ani drog. Tínedžerský idol pritom ani vo svojom Ferrari nesedel, ale viezli sa v ňom jeho dvaja kamaráti.

Bieber má paparazzov za pätami takmer neustále a mal s nimi už viacero problémov. Keď sa v júli snažil ujsť istému Paulovi Raefovi, šoféroval rýchlosťou približne 130 kilometrov za hodinu. Policajti ich zastavili, no Raef výzvu na rozdiel od Biebera neposlúchol a ušiel. Tínedžerský idol s políciou spolupracoval a vysvetlil im, že sa snažil zbaviť bulvárnych fotografov.

Tridsať minút po incidente im spevák opäť zavolal, pretože ho prenasledoval ten istý paparazzo, ktorého následne identifikovali. Raef čelí obvineniam z nebezpečného šoférovania a neposlúchnutia výzvy polície na zastavenie. V máji sa zase Bieber s ďalším bulvárnym fotografom pobil, pretože mu údajne blokoval auto.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Najčítanejšie