Oblačno
17°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Klebetilo sa o tehotenstve, teraz ukázala Lady Gaga prírastok do rodinky!
Zdielať na

Klebetilo sa o tehotenstve, teraz ukázala Lady Gaga prírastok do rodinky!

Archívna reportáž

Gaga je úspešná v mnohých smeroch

Aj keď sa Lady Gaga (38), vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, mala už pred časom vyjadriť pred priateľmi o jej túžbe po dieťati a v istom momente sa už aj klebetilo o rastúcom brušku, zatiaľ sa nič také nedeje. To ale neznamená, že sa nemôže tešiť z nového prírastku - akurát chlpatého a štvornohého. Najnovšie si zadovážila francúzskeho buldočka. Túto šťastnú správu zdieľala aj v rozkošnom videu. Zatiaľ ešte ale neprezradila meno ani pohlavie nového prírastku do jej domácnosti.

​Zdá sa, že Lady Gaga jednoznačne preferuje francúzskych buldočkov, keď si k jej trom opäť zadovážila šteniatko tejto rasy. Už napohľad je to rozkošný psík, ktorý sa vyznačuje hravosťou, bystrosťou, spoločenskosťou a aj ostražitosťou a trpezlivosťou. Patrí medzi veľmi žiadané rasy napriek častým problémom s dýchaním. Na to, že sú buldočkovia v kurze Gaga pred tromi rokmi doplatila, keď dvoch z jej troch buldočkov ukradli počas venčenia s ich opatrovníkom Ryanom Fischerom. Toho vtedy postrelili a doteraz ešte nie je najmä psychicky v poriadku a má aj finančné problémy.

Zúfalá Gaga vtedy ponúkla 500 000 dolárov za nález jej ukradnutých buldočkov Kojiho a Gustava. Vzápätí ich na policajnú stanicu priniesla jedna žena, ktorá ich údajne našla priviazaných na ulici. Vďaka nej sa policajti dostali na stopu piatich únoscov, ktorí sa špecializovali práve na kradnutie psov tejto rasy, aby ich potom predali. Boli obvinení z pokusu o vraždu a ozbrojenej lúpeže. Lady Gaga vtedy nakrúcala v Ríme a nazvala Fischera hrdinom. Ten bol po útoku prevezený do nemocnice, kde bojoval o život. Gaga mu síce jeho liečenie hradila, ale aj tak musel vyhlási zbierku kvôli doliečovaniu a strate zamestnania.

Gaga s jej novým rozkošným prírastkom:

Speváčka teraz vo videu na TikToku priam žiari od radosti, že jej ku Kojimu, Gustavovi a Miss Asia pribudol ďalší fešáčik. Ukazovala, ako sa s ním mazná a z jej úst počuť slová z jej novej piesne Die With A Smile : "Keby bol koniec sveta, chcem byť vedľa teba." Snáď sa to nejako veľmi nedotklo jej priateľa Michaela Polanskeho, ktorého na letnej olympiáde v Paríži predstavila francúzskemu premiérovi Gabrielovi Attalovi ako svojho snúbenca. Potvrdila tým dohady z apríla, keď ju paparazzi nafotili s prsteňom s veľkým diamantom na ruke. Svadba by sa mala podľa zvyku konať do roka a snáď potom príde na rad aj dieťatko.

Lady Gaga s jej šteniatkom:

Instagram/LG

Najčítanejšie