Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Richard Müller (51) hercom! Zahral si v silvestrovskom Paneláku
Zdielať na
Hudba

Richard Müller (51) hercom! Zahral si v silvestrovskom Paneláku

Mottom najúspešnejšieho slovenského seriálu je: V paneláku to žije! A je to veru pravda. Každodenné osudy obyvateľov najznámejšej bytovky sú toho neklamným dôkazom, ale to, čo sa tam bude diať na Silvestra, to ste ešte nevideli. Navyše vám v exkluzívnej premiére ukážeme radikálnu zmenu imidžu Riša Müllera.

Dvaja pojašení robotníci hádam už konečne dokončia nadstavbu , na ktorej makajú už zopár mesiacov no a aby im išla robota lepšie od ruky, zavolali si aj zopár pomocníkov. "Asi príde režisér a bližšie nám povie," hovorí spevák Kuly. Jasné, režisér má vždy všetko pevne v rukách a ani pri chaose, ktorý títo dvaja v Paneláku narobili to nebolo inak. Aj každý fór musí mať hlavu a pätu.

Súťažiaci zo šou Česko Slovensko má talent, Tomáš Botló roztancoval Imreho tak, že sa ani nevedel zastaviť. Dokonca sa mu to tak zapáčilo, že s talentovaným hudobníkom si po skončení nakrúcania musel nechať urobiť fotografiu. "Sú to skvelí ľudia, fajn tím, štáb, fakt, nemám slov, dobre, super," hovorí Botló.

Kvôli dobrej nálade a skvelému hereckému obsadeniu prijal veľmi netradičnú úlohu v Paneláku aj ďalší slovenský spevák, Richard Müller. Tak ako teraz, ste ho ešte nikdy nemohli vidieť. A s vysokou pravdepodobnosťou ho už tak ani nikdy neuvidíte.

Koho si Richard zahral, to vám neprezradíme, no toto nakrúcanie si naozaj užil. Komediálne scény s náznakovým humorom má vraj zo všetkého najradšej. "Tentokrát som s pánmi v jednej situácii neudržal vážnu tvár, lebo oni sú natoľko veľkí komici, že ono to naozaj dosť práce dá, aby to človek ustál," priznal spevák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie