Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Seal (49) aj Kylie Minogue (44) spievali v Osle. Papalášom
Zdielať na
Hudba

Seal (49) aj Kylie Minogue (44) spievali v Osle. Papalášom

Hviezdy svetovej hudobnej scény sa predviedli v Oslo. Zaspievali totiž laureátom tohoročnej Nobelovej ceny. Pripomeňme, že tú za mier dostala Európska únia.

Výročný koncert sa tradične koná práve pri príležitosti Nobelovej ceny za mier. Jej udelenie európskym politikom spôsobilo mimoriadny rozruch. Jedni tvrdia, že ocenenie si zaslúžili, pretože na našom kontinente nie je vojna.

Iní zase, že v čase, keď je Európska únie rozhádaná pre euro a finančnú krízu, je takéto ocenenie výsmechom. Tak či onak, hviezdy svetového šoubiznisu prišli a zaspievali. Najskôr však zapózovali na spoločnej tlačovke, odkiaš pochádzajú zábery agentúry Reuters.

A tak do Osla prišiel Seal, ktorý bol nedávno v Bratislave, Kylie Minogue či Jennifer Hudson. Galavečerom sprevádzala herečka Sarah Jessica Parker známa zo seriálu Sex v meste. Asistoval jej kolega Gerard Butler.

Únia oznámila, že peňažnú odmenu vo výške osem miliónov švédskych korún (približne 930-tisíc eur) venuje deťom postihnutým vojnami. Koľko stál galavečer, nie je známe...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Reuters, ISIFA, mol

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie