Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
EXKLUZÍVNE. Depeche Mode odhalili plány do budúcnosti
Zdielať na
Hudba

EXKLUZÍVNE. Depeche Mode odhalili plány do budúcnosti

Zdroj: internet

Líder asi najznámejšej syntipopovej skupiny sveta žiari spokojnosťou a pôsobí veľmi vyrovnane. Nečudo. Vzťahy v kapele sa po mnohých rokoch nezhôd konečne urovnali a v poradí trinásty štúdiový album vraj bude toho dôkazom.

Štáb Topstar-u mal neuveriteľné šťastie. Ako jediný zo Slovenska sme mali možnosť osobne hovoriť s Daveom Gahanom a Martinom Lee Gorom, dvoma najsilnejšími a najvýraznejšími osobnosťami skupiny Depeche mode.

Dave Gahan a Martin Lee Gore tvoria už od vzniku kapely jej jadro, v istom období si nevedeli prísť na meno. Dnes je všetko inak. "Vzťahy v kapele sú teraz omnoho lepšie. Možno je to tým, že sme starší, múdrejší, máme toho viac za sebou... Je to cítiť aj keď tvoríme. Zabávame sa pri tom." 

Nový album bol podmetom, aby sa kapela opäť rozhodla vyraziť na turné. Začiatkom mája odohrajú prvý koncert v Tel Avive a o pár dní neskôr, 25. mája potešia svojich fanúšikov v Bratislave. A to dokonca na úkor Viedne, kde koncertovať ani nebudú! Neskorý jarný termín ich teší o to viac, že si budú môcť užívať krásy nášho hlavného mesta.

Na pripravovaných koncertoch odznejú nové ale samozrejme aj staré známe piesne. Depešáci sa už teraz nevedia dočkať a sľubujú veľkolepú šou. Prvú časť exkluzívneho rozhovoru s oboma umelcami nájdete v pôvodnom znení s titulkami vo videách. Ďalšiu časť vydáme už tento pondelok!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie