Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Adele (24) vraj už porodila syna
Zdielať na
Hudba

Speváčka Adele (24) vraj už porodila syna

Zdroj: ISIFA

Anglická speváčka Adele sa údajne stala matkou. Ako informovali britské médiá, jej syn, ktorého otcom je jej partner Simon Konecki, sa mal narodiť už minulý týždeň.

"Adele a Simon sú z príchodu bábätka nadšení. Bola veľmi šťastná z toho, že budú mať spolu dieťa," uviedol nemenovaný zdroj. Speváčka tehotenstvo oznámila prostredníctvom svojej webstránky v júni, pričom fanúšikov žiadala o to, aby rešpektovali jej súkromie. Predpokladalo sa, že porodí ešte skôr - Konecki totiž v polovici augusta uviedol, že "bábätko príde už o chvíľu". Hovorca 24-ročnej hviezdy sa na margo údajného pôrodu vyjadril, že dvojica momentálne "nevydá žiadne vyhlásenie. Bez komentára".

Adele sa na hudobnej scéne zjavila v roku 2006, keď jej kamarát zverejnil demo talentovanej speváčky na portáli MySpace. Spoločnosť XL Recordings jej následne ponúkla zmluvu a už o dva roky neskôr uzrel svetlo sveta debutový štúdiový album 19, ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon.

Druhá štúdiovka 21 (2011) z Adele urobila jednu z najväčších súčasných hviezd a stala sa piatym najpredávanejším albumom všetkých čias vo Veľkej Británii. V historických štatistikách sa dokonca dostala pred legendárnu nahrávku Thriller (1982) Michaela Jacksona. Pochádzajú z neho single Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain a Rumour Has It. Rodáčka z londýnskeho Tottenhamu zaň získala Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež Brit Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má dovedna už osem zlatých gramofónikov. V roku 2011 ju magazín Billboard označil za interpreta roka a o rok neskôr ju televízia VH1 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudbe. Podľa magazínu Time je Adele, ktorá nahrala titulnú pieseň k najnovšej bondovke Skyfall (2012), je jedným z najvplyvnejších ľudí súčasnosti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie