Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Adam (23) a Martina (21). Najskôr zásnuby, potom rozdelenie v Talente
Zdielať na
Hudba

Adam (23) a Martina (21). Najskôr zásnuby, potom rozdelenie v Talente

Nie všetko vyjde vždy tak, ako si my predstavujeme. Nie nadarmo sa vraví, človek mieni, pán Boh mení. A to je prípad aj dvojice, ktorá sa prihlásila do šou Česko Slovensko má Talent. Adam a Martina prišli na casting nielen ako partneri ale aj ako spevácke duo. To však porota rozdelila...

Adam s Martinou spolu najskôr začali spievať, o dva týždne neskôr už tvorili pár. Sú spolu štyri roky, milujú sa, ona je dominantná, on by pre ňu urobil čokoľvek. "A keď sa ťa zajtra opýtam, či si ma vezmeš, tak čo povieš?" opýtal sa Adam. Jeho priateľka Martina mu odpovedala jasne a stručne: "Blázniš?" Nakoniec však padol aj dátum a zásnuby boli na svete. 8.9.2014 by mal byť podľa Martiny deň ich svadby.

On úspešne vyštudoval spev, ona herectvo. Ona chce dve alebo tri deti a veľa psov. On ešte nemá jasno, čo by chcel v živote dokázať. Talentová šou bola ich veľká šanca. "My sme sa stretli na konzervatóriu. To mal Ady ešte dlhé vlasy, to si ho nedokážete predstaviť ako vyzeral a teraz je z neho pekný chlapec," spomína Martina.

Podľa ich rozprávania to bola práve hudba a spev, ktoré ich spojili. V šou ich ale práve naopak - rozdelili. "Ty si skvelý, ale ty si bola falošná," povedala Lucie Bílá. Toto zrejme nečakal ani jeden z nich. Sprvu sa rozdeleniu bránili, neskôr sa Adam rozhodol pokračovať v súťaži sám.

Muselo to byť naozaj ťažké rozhodnutie. Prišli ako pár, spievali spolu zamilovanú pieseň, zasnúbili sa pred našou kamerou no odchádzali smutní a rozdelení. "A vezmi ju na večeru a do kina. To pomáha," zakričal za nimi moderátor šou Jakub Prachař.

Dôvod na radosť a smiech mali najmenší tanečníci, akých sme za tri roky v Česko Slovensko má talent videli! Rozkošní Jumbochicks doslova roztancovali porotu. Malí špunti sa na svoj veľký deň pripravovali iba dva týždne, no to čo predviedli na pódiu, iba dokazovalo ich nesmierny talent. A za ten si zaslúžili sladkú odmenu. Tú najobľúbenejšiu u detí - zmrzlinu! Či ju dostali nevieme, ale zaručene vieme to, že malí tanečníci ešte poriadne zamútia vodami šou Československo má Talent.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie