Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bartošovej (46) návrat. Netrafila ani playback
Zdielať na
Hudba

Bartošovej (46) návrat. Netrafila ani playback

Bulvár ju miluje! Reč je o českej speváčke Ivete Bartošovej, ktorá opäť za posledné dni zaplnila stránky českého bulváru. Svojim nepodareným vystúpením na galavečeri Hvězda hvězd, ktorý robila česká televízia TV Barrandov. A takto to dopadlo...

Televízia Barrandov jej vo svojej šou udelila cenu "Návrat roka". Podľa denníka Blesk vyšla na pódium neistá žena v puzdrových šatách s nemožným zipsom na chrbáte. Na krku mala nevhodnú retiazku z bižutérie a topánky na platforme, v ktorých ledva chodila.

Už pri generálke to vyzeralo, že Ivete dosluhujú nohy. A čo nevidieť sa ocitne na nohy. Všetko to zrejme spôsobila nervozita a tak navrhla, že bude spievať v sede. V rovnakej polohe skončila aj pri svojom vystúpení podľa galavečera. Podľa Blesku sa snažila vyzerať dokonale.

Bartošová sa snažila do playbacku dať všetko. Ale občas zabudla v správnom momente otvoriť ústa alebo len zavrela oči a zúfalo sa tvárila. Kedysi žiarivá hviezda českej hudby však svoje vystúpenie po niekoľkých mesiacoch príliš neustála.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie