Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Psychopat v dome Ivety Bartošovej (46)! Zasahovala polícia
Zdielať na
Hudba

Psychopat v dome Ivety Bartošovej (46)! Zasahovala polícia

Akoby nestačilo, že speváčka Iveta Bartošová si toho za posledné obdobie prežila viac než dosť! Najnovšie jej prítomnosť vyhľadáva aj fanatický obdivovateľ, ktorý sa netají tým, že si ju chce vziať za manželku. Obťažoval ju aj v utorok popoludní v jej dome, zasahovať musela aj polícia...

Zdeněk Macura, ako sa jej obdivovateľ volá, po príchode k domu narazil na speváčkinho súčasného partnera Josefa Rychtářa. "Keď ma uvidel, začal utekať, spadol a rozbil si lakeť," povedal Rychtář. Bartošová sa s Macurom chcela porozprávať o tom, prečo ju neustále obťažuje, no napokon radšej zavolala políciu.

Zdeněk Macura už niekoľko mesiacov verejne vyhlasuje, že si speváčku chce vziať za ženu. Zatiaľ ju o ruku požiadal iba písomne. "Ty potrebuješ lásku a ja tu lásku pre teba v srdci mám, inak by som túto ponuku ani nerobil. Ty si v jadre v podstate taký králiček-bobeček a ja som tiež taký králiček-bobeček a králiček-bobeček môže byť šťastný iba s králičkom-bobečkom," napísal Macura vo svojej žiadosti o ruku, ktorú jej poslal cez bulvárne médiá.

Dokonca už stihol kúpiť aj prsteň a tvrdil, že Rychtář mu Bartošovú ponúkol za určitý finančný obnos. Peniaze podľa vlastných slov poslal na účet, no Rychtář sa jej napriek tomu nevzdal. Speváčka napriek všetkým skutočnostiam zatiaľ obdivovateľa neobvinila z prenasledovania.

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť vlani po tom, čo stroskotal jej vzťah s talianskym priateľom Domenicom Martuccim. Predtým bola speváčka vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Bartošová má 15-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať.

Štyridsaťšesťročná speváčka musela vlani podstúpiť operáciu ramena, po ktorej mala veľké bolesti. Bartošová sa okrem toho v minulosti niekoľkokrát liečila z úzkostných stavov i závislosti od alkoholu či liekov. V súčasnosti v slovenských kinách premietajú film Posledný výkrik (2012) režiséra Tomáša Kučeru, v ktorom Bartošová stvárnila hlavnú postavu. Podľa doterajších hodnotení ide o jeden z najhorších filmov roka v slovenskej a českej kinodistribúcii. Presne pred rokom mala Batošová vážne problémy. Dokonca utiekla zo psychiatrie. Viac vo videu. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie