Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agáta Hanychová (26). Modelka riskuje viac, ako treba
Zdielať na

Agáta Hanychová (26). Modelka riskuje viac, ako treba

Priznáva, že Slovákov nemá príliš rada. Reč je o českej modelke Agáte Hanychovej (26). Tá najnovšie prekvapila, svojim slušne povedané, nezodpovedným prístupom na lyžiarskom svahu.

Agáta Hanychová je vášnivá snowboardistka. Extrémy nemiluje len v práci, ale aj na svahoch. So svojou búrlivou a prudkou povahou sa údajne nebojí krátiť si zjazdovky aj cez nevyznačené terény. "Hrozne ma to nebaví na zjazdovkách, takže skôr free ride. Ale nebojím sa toho, ja už jazdím 15 rokov," uviedla Hanychová.

Na svoje začiatky spomína s radosťou. Prvýkrát sa na snowboard postavila ako sedemročná. Výstrelky spojené s týmto športom sú často nebezpečné. Agáta si pričuchla k poriadnemu dobrodružstvu už ako tínedžerka. "Išli sme pešo asi štyri kilometre a tam sme išli nejaký free ride, čo sa asi nesmie. Ale mňa to baví najviac. Proste žiadne skútre, pekne si to odšliapať a prísť tam pešo," hovorí Agáta

Na výlet zobrala 10 frajerov

O tom, že by sa pri takej prechádzke mohla stratiť, vôbec neuvažuje. Na kopec sa totiž nikdy nevydala bez poriadnej mužskej opory. "Tak ja som si zobrala 10 frajerov, ktorí by ma snáď zachránili," tvrdí s istotou Hanychová. 

Agáta Hanychová je matkou 5-mesačného syna Kryšpína. Už teraz má jasno v tom, že jej syn bude taktiež snowboardovať. "Aj môj priateľ je snowboardista, tak malý bude určite snowboardovať, nie lyžovať," dodala Agáta.

Facebook Agaáty Hanychovej

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie