Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Agáta Hanychová (26). Posh akcie nie, šaty za 20-tisíc áno
Zdielať na

Agáta Hanychová (26). Posh akcie nie, šaty za 20-tisíc áno

V Jasnej na jednej vychytenej párty sme zastihli modelky Verešovú, Hanychovú a Husárovu. Každá z nich nám o sebe čosi prezradila. Ak chcete vedieť, prečo sa Andrea sťažuje na svojho manžela, čo stáli šaty, ktoré mala na sebe Agáta a aký trik s makeupom používa Veronika Husárová, aby vždy a za každých okolností vyzerala dobre.

Na módnej prehliadke v Tatrách sa zbehla naozaj zaujímavá partia celebrít. Na tejto akcii však rozhodne dominovali krásne ženy. Hana Svobodová, Edita Krešáková, Ivica Sláviková, Agáta Hanychová, Veronika Husárová a mnohé ďalšie modelky spestrovali večer i Borisovi Kollárovi či Danielovi Volopichovi.

Ten sa však na party venoval najmä svojej žene Andrey Verešovej. Čas ale spolu tvrávili i na svahu počas dňa. Andrea si chvíle na svahu naozaj užívala. Vyhovuje jej najmä to, že ju v lyžiarskej kombinéze nikto nespoznáva.

Andrea vraj diétu nedrží

Andrea zvládla úspešne i lyžiarske preteky. Podľa jej slov má však v tomto stále medzery, ktoré sa snaží odstrániť jej manžel. Jeho výkony na lyžiach by sa dali porovnať s profesionálom..

Nielen v kombinéze, ale aj v šatách, modelkina postava sa ani po dvoch deťoch nezmenila. Napriek nášmu podozreniu, že si prísne stráži svoju líniu, nám však informácie o držaní diét razantne poprela.

Médiá taktiež často Andreu kritizovali. A to najmä kvôli jej českému prízvuku. Ona ale bez okolkov priznáva, že 13 rokov v Čechách sa na jej výslovnosti naozaj odrazilo.

Na prehliadke sa ukázala aj Hanychová

S češtinou sme sa stretli i u ďalšej dámy, ktorá sa objavila na módnej prehliadke, Agáta Hanychová. Češka sa na Slovensku ukázala len po druhýkrát. Zdôverila sa nám s tým, že noblesné akcie až tak často nenavštevuje, za to noblesné oblečenie si tento večer dopriala.

Agáta Hanychová_modelka_posh akcie, tvár

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie