Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Reportérka TOP STAR Nora Hamar Ducká čaká bábätko
Zdielať na

Reportérka TOP STAR Nora Hamar Ducká čaká bábätko

V brušku má 14 a pol milimetrové šťastie! Reč je o reportérke TOP STAR Nore Hamar Duckej. Tá nás tento týždeň prekvapila milou novinkou v jej živote. Stane sa mamičkou!

Predstavujeme vám malého pána Hamara, alebo malú slečinku Hamarovú!
Pozeráte sa na rastúce šťastie reportérky Nory Hamar Duckej a jej manžela Juraja, ktorí sa o pár mesiacov stanú rodičmi.

Narodí sa v znamení panny

"Narodí sa 1. septembra, takže to bude asi panna – to je pekné znamenie. Ale nech je to akékoľvek znamenie, dúfam, že to bude zdravé dieťatko, a to je najdôležitejšie," tvrdí Nora.

Norika svoje prvé tehotenstvo prežíva bez väčších komplikácií. Napriek tomu sa rozhodla, aspoň načas, prestať pracovať! Aspoň bude mať dosť času listovať si v kalendári a vyberať pre toho malého drobca meno. I keď isté návrhy mien už padli.

Ideálne miery? 14 a pol milimetra

Viac by si však priala dievčatko, aby mu mohla robiť copíky a fintiť ho! Ale ako Norika stále zdôrazňuje, zdravie je najdôležitejšie, to ostatné je druhoradé. "Teraz má 14,5 milimetra-  ale vraj sú to ideálne miery," smeje sa reportérka. Ak sa však podá po mamičke, tak ho tie ideálne miery budú sprevádzať zrejme celý život.

Nora Hamar Ducká_ultrazvuk v ruke_reportérka TOP STAR

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie