Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO: Reportérky TOPSTAR modelkami. Prehliadku si užívali
Zdielať na

VIDEO: Reportérky TOPSTAR modelkami. Prehliadku si užívali

Redaktorky magazínu TOPSTAR na chvíľu vymenili mikrofóny za prehliadkové mólo. Stali sa súčasťou módnej prehliadky Lýdie Eckhardt. A o tom, že im to veľmi seklo, niet pochýb. Pozrite sa.

Magický dátum 11.11.2011 si módna návrhárka Lýdia Eckhardt vybrala na uvedenie svojej kolekcie. V hravej kolekcii, inšpirovanej blížiacou sa sezónou stužkových sa na móle okrem profesionálnych modeliek ukázali aj redaktorky JOJkárkseho TOPSTARu. 

Nora Hamar Ducká, Saša Hinková, Petra Polačiková a Soňa Chotárová si módnu prehliadku užili. Všetky reportérky sa zhodli na tom, že byť modelkami bol pre nich veľký zážitok. "Vďaka Lýdii to bolo také jedinečné, ona má pozitívnu energiu a preniesla ju na nás," povedala Nora Hamar Ducká. Lýdia Eckhardt stála v zákulisí a tak šou, ktorú predviedli naše reportérky nevidela. 

Zmýlili si povolanie?

"Ja som počula tú reakciu, to bol neskutočný, naozaj spontánny potlesk. A teraz tu bola moja manažérka, rpetože každý povie, že to bolo krásne, a ona mi povedala, že keď ste vyšli, tak ste urobili veľkú šou. Tak neviem, či ste si nepomýlili profesiu," povedala móda návrhárka pre magazín TOPSTAR.

Z krásnych sa stali ešte krajšie a ukázali sa v tom najlepšom svetle v nádherných šatách. Pozrite si video.

Lýdia Eckhardt/Peter Frolo

Súvisiace články

Najčítanejšie