Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rok 2012 podľa kariet. Mórovú (41) čakajú materské povinnosti
Zdielať na

Rok 2012 podľa kariet. Mórovú (41) čakajú materské povinnosti

Dara Rolins a Rytmus to naozaj myslia vážne! Modelka Eva Cifrová, ktorá minulý rok zažila rozchod s priateľom stretne pravú lásku. Záletník Vašo Patejdl sa s milenkou usadí a na Dianu Mórovú čakajú okrem muža aj materské povinnosti. Veru aj to nadelia našim celebritám hviezdy v roku 2012.

Mórovú čakajú materské povinnosti

Po tom, čo sa rozišla s Juraj Mokrým, po jej boku žiadny muž nebol. Rok 2012 by mal úspešnej herečke priať aj v partnerskej oblasti. Jej srdce teraz patrí len synovi Quidovi. No je zrejmé, že sa malý Quido bude musieť o mamine srdce deliť. "Táto karta odporúča vysporiadať sa so všetkým nepríjemným z minulosti, aby ju to neťažilo, vidím tu aj nejakého nápadníka ktorý bude chytrý, bystrý, inteligentný, ťažký odborník v tej ktorej oblasti. V tých začiatkoch to bude viac ako priateľstvo možno menej ako láska. A je táto karta spojená aj s plodením potomkov," povedala na adresu Mórovej roka veštica Gina.

Rytmus a Dara to myslia vážne

Je to láska! Dokonca aj hviezdy im prajú. Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský, ktorých vzťah zlé jazyky nazývali premysleným marketingovým ťahom, to k sebe ťahá ako dve časti jedného celku. "Tam je jednoznačný nový začiatok. Nádej sa u jedného aj u druhého naplnila do maximálnej možnej miery v rámci naplnenia citového aj vzťahového," tvrdí veštkyňa Gina.

Banášová a Modrovský opäť spolu?

Určite sa majú radi. Takto jednoducho hviezdy potvrdili vzájomnú náklonnosť tanečníka Petra Modrovského a moderátorky Adely Banášovej. Ak by to ale mal byť opäť vzťah a vážny, chce to veľa driny. "Pretože už sú tam aj vonkajšie vplyvy je tam snaha manipulovať týmto vzťahom z vonkajšieho okolia nebude sa to rodiť ľahko, ale to úsilie bude za to stáť. Tento vzťah by mohol mať perspektívu za predpokladu, že prekonajú nepriazeň okolia," dodáva Gina.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie