Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Dara Rolins (38) má novú lásku. Rytmusa (34)! Tu je dôkaz...
Zdielať na

Dara Rolins (38) má novú lásku. Rytmusa (34)! Tu je dôkaz...

Vyzerá to tak, že v slovenskom šoubiznise máme nový pár. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že popová speváčka Dara Rolins a drsný rapper Rytmus sú spolu. Potom, čo v sobotu zverejnil ich prvé spoločné fotografie denník Nový čas, sa ich podarilo nakrútiť aj našej Topstarovej kamere. A tak sa zdá, že dlhoročné priateľstvo opäť raz prerástlo v novú lásku...

Topstarovej kamere sa podarilo zastihnúť čerstvých milencov priamo na generálke semifinále Československo má talent! V tesnom objatí sedeli zaľúbenci spolu v hľadisku a švitorili si čosi jeden druhému do uška. Dara pritom jemne hladkala Rytmusa, teda Patrika Vrbovského po tvári a on zase na oplátku stískal svoju polovičku. Dokonca padla aj pusa. Pozrite sa!

"Láska sa proste musí stať!"

Svoj vzťah, ktorý mal údajne začať asi pred mesiacom, tak na verejnosti neskrývajú. No komentovať ho odmietajú. Aj keď, Dara sa tesne pred jeho odhalením preriekla, keď pre blesk.cz povedala: "Mať po boku chlapa nie je samozrejme na škodu, ale lásku nevyčarujete ani nevymyslíte. Proste sa musí stať."

"Obaja sú dospelí ľudia a je to len a len ich vec," reagovala pre portál čas.sk na dvojicu manažérka Rolinsovej Eva Skallová.

Iskrička šťastia pre Daru po ťažkom roku

Karty sa teda možno aspoň trochu pre speváčku Daru obracajú. Tá má totiž za sebou ťažké obdobie - jednak ju čaká verdikt súdu, jednak dlhé mesiace riešila mediálnu vojnu, ktorú viedla s exmilencom, 38-ročným Matejom Homolom. S frontmanom skupiny Wohnout má tiež o chvíľu už 3-ročnú dcérku Lauru. Vzťah pritom po piatich rokoch skončil nie veľmi pokojne, ale útokmi a ohováraním cez médiá.

Zároveň ju čaká verdikt súdu v prípade smrti motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63), ktorého minulý rok zrazila svojím luxusným autom. Čelila obvineniu z usmertenia z nedbanlivosti, no pre nedostatok dôkazov bolo obvinenie stiahnuté. Prípad sa opäť otvoril po tom, ako si vdova po Rotreklovi nechala vypracovať nový znalecký posudok. Speváčke teraz hrozí 6 rokov za mrežami.

Po šesťročnom vzťahu nová láska aj pre Rytmusa

Zamilovanosť vystriedala smútok aj v prípade 34-ročného kontroverzného rappera Rytmusa, ktorému len tento rok stroskotal 6-ročný vzťah s manažérkou Andreou Práznovskou. Tá sa napokon odsťahovala aj zo spoločného domu v Piešťanoch.

TV JOJ

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie