Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Školník Pišta Lakatoš si dáva pauzu! Ale vráti sa...
Zdielať na

Školník Pišta Lakatoš si dáva pauzu! Ale vráti sa...

Pišta Lakatoš. Animovaná postavička, ktorá si získala srdcia mnohých ľudí na Slovensku. Keďže ide o hviezdu hollywoodskeho formátu, rozhodol sa pre menší oddych. Na obrazovkách sa však tento svojský školník objaví možno už túto jar. A ak nie, tak určite na jeseň.

Lokal TV porovnávajú jeho priaznivci aj s americkým South parkom. Nečudo,  postavičky z Ameriky rozoberajú politickú situáciu či život celebrít ako Pišta. No a i postavičkám spoza veľkej mláky prepožičali hlasy známe osobnosti. 

Je to hantýrka

,,Vznikol tak, že my - hudobníci, sme sa medzi sebou rozprávali takou hantýrkou. Serus bratm a v Košiciach to je bežná vec, tam sa takto normálne rozpráva. Ešte to nie je uzákonený jazyk. Zatiaľ," povedal Pištov hlas Marián Čekovský.

Lakatoš má v seriáli aj sekundantov, ktorým svoje hlasy prepožičali Petra Polnišová, Viktor Horján či Richard Stanke. ,,Keď sa neurazí britská kráľovná a Margaret Tatcherová, keď z nej si robia srandu, tak si myslím že by sa nemal možnosť nikto uraziť," poznamenal práve Stanke.

Serus bratm na pumpe

Čeky sa z obľúbenosti svojho zverenca teší aj keď priznáva, že sem tam ho má plnú hlavu aj on. Vždy si však rýchlo uvedomí, že presne toto je to čo si vybral. ,,Teším sa z toho, myslím si že ak má človek v sebe kus lásky, tak je ochotný venovať tomu druhému takisto kus. Ak ma niekto pozdraví, tak nemôžem sa neodzdraviť. Veľakrát sa stalo, že sa s nimi na pumpe porozprávam serus bratm, oni sa z toho tešia," povedal Čeky.

Pišta ma bohatý život, všade bol, všetko videl, každého pozná. Svojim humorom pobaví a hádam neurazí. A je ho novoročný príhovor videlo viac ľudí, ako príhovor prezidenta Gašparoviča. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie