Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Pišta Lakatoš. Takto ste ho ešte nevideli...
Zdielať na

Pišta Lakatoš. Takto ste ho ešte nevideli...

Od momentu, ako sa prvýkrát objavil, sa stal ikonou. Reč je o kreslenej postavičke Pištovi Lakatošovi, ktorý si svojím svojským prejavom podmanil veľa fanúšikov. Pozrite si hviedzu seriálu Lokal TV tak, ako ste ju doteraz nevideli.

Marián Čekovský = Pišta Lakatoš

Kultovej postavičke prepožičal hlas multiinštrumentalista Marián Čekovský. Jeho "serus bratm" je na dennom poriadku takmer u každého z nás. Čeky bol hosťom Novín o 12-ej a spolu s moderátorom Jánom Mečiarom rozobrali Pištu Lakatoša z každej strany.

Pišta s hrubou zlatou reťazou na krku je jednou z hlavných postáv JOJkárskeho kresleného seriálu Lokal TV a ľudia ho milujú. Milujú jeho prejav, hlášky, správanie sa a najmä zábavné historky. Preto bolo takmer samozrejmé, že práve táto kreslená postavička dostala priestor na novoročný príhovor. 

Zvalcoval prezidenta

Slováci dali prednosť humornému novoročnému príhovoru. Ten tradičný z prezidentského paláca ľudí veľmi nezaujal. Za všetko hovoria čísla. Len na našom webe noviny.sk si na Pištu Lakatoša kliklo viac ako 50-tisíc užívateľov, k televíznym obrazovkám doslova "prikoval" takmer 700-tisíc divákov! Novoročný príhovor prezidenta republiky Ivana Gašparoviča si pozrelo "len" 419-tisíc ľudí. Pozrite si Pištov novoročný príhovor ešte raz TU. 

Prezidentský palác si z väčšej popularity Pištu, ako prezidenta Ivana Gašparoviča ťažkú hlavu nerobí. Kancelária prezidenta v tom však problém nevidí. "Pána prezidenta zvolilo za hlavu štátu 1 250 000 občanov. Pokiaľ viem, pán Lakatoš ani nekandidoval," povedal pre denník Nový čas hovorca prezidenta Marek Trubač.

Ak sa chcete stať fanúšikom Pištu Lakatoša a LOKAL TV na Facebooku, kliknite SEM.

TV JOJ/SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie