Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Pišta Lakatoš zaujal viac ľudí, ako prezident Gašparovič
Zdielať na

Pišta Lakatoš zaujal viac ľudí, ako prezident Gašparovič

Humor alebo tradičný politický príhovor? Slováci v tom mali jasno. Novoročný prejav prezidenta Ivana Gašparoviča totiž prilákal k televíznym obrazovkám menej divákov, ako animovaná postavička "PÍLA" Pišta Lakatoš.

Za všetko hovoria čísla. Len na našom webe si na Pištu kliklo viac ako 50-tisíc užívateľov, k televíznym obrazovkám doslova "prikoval" takmer 700-tisíc divákov! Novoročný príhovor prezidenta republiky Ivana Gašparoviča si pozrelo "len" 419-tisíc ľudí. 

Palác: Lakatoša nik nevolil...

Kancelária prezidenta v tom však problém nevidí. "Pána prezidenta zvolilo za hlavu štátu 1 250 000 občanov. Pokiaľ viem, pán Lakatoš ani nekandidoval," povedal pre denník Nový čas hovorca prezidenta Marek Trubač. Pravdou však je, že kým prezident sa prihováral občanom už tradične o 13-tej, Pišta bavil ľudí v hlavnom vysielacom čase o 20-tej hodine večer.

"Byť chudobným nie je hanba - to je len nepríjemné," citujú všetci Pištu na našom spravodajskom webe. A ďalší čitateľ vzápätí dodáva: "Pišta je ten najlepší komik na svete." Ten poprial všetkým do nového roku veľa zdravia, domácej pohody, ale aj veľa čaju.

Pištov zázračný prevlek...

Viacerí si prehrávajú tento príhovor aj niekoľkokrát za sebou a všímajú si detaily, ktoré sú prehliadnuteľné. "Kto si všimol chybu s retiazkou? V čase 1:57 sa mu zmenila retiazka z hovoriacou rybou na kríž. Nikto?? Len ja?," píše Ján Csízi. Napokon nebol jediný, ktorý si tento drobný detail (či škodoradosť animátorov) všimol.

Jojka v minulosti zabávala príhovorom Tety Márgit z Mafstory. Minulý rok si vzala na paškál parlamentné voľby v roku 2010, neobišla ani povodne a dokonca prezradila, že pozvala premiérku Ivetu Radičovú do Veľkého Medera na kávičku. Ako to však celé dopadlo, už neprezradila...

Ak sa chcete stať fanúšikom Pištu Lakatoša a LOKAL TV na Facebooku, kliknite SEM.

Pišta Lakatoš_príhovor_novoročný_2011

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie