Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pod Chopkom štartuje zimný Muzikantský Camp!
Zdielať na

Pod Chopkom štartuje zimný Muzikantský Camp!

Všetko sa začalo pred siedmimi rokmi ako neformálne stretnutie niekoľkých bluegrass, country či folk skupín a prerástlo to do medzinárodného festivalu Muzikanstký camp. Tento rok sa sa účastníci, pozvaní hostia aj fanúšikovia môžu tešiť nielen na pohodové koncerty, ale aj workshopy či jamm sessiony...

Zimný Muzikantský Camp na chate Kosodrevina pod Chopkom sa už od prvých rokov vyprofiloval na jeden z najväčších medzinárodných festivalov a to čo do počtu účinkujúcich, aktívnych muzikantov, ale aj fanúšikov a ľudí milujúcich pohodovú a priateľskú atmosféru. Každoročne sa na pódiu vystrieda desiatky kapiel.

Tento rok sa uskutoční siedmy ročník práve v dňoch 13. - 15. januára. Headlinermi sú známy americký spevák a skladateľ Willie Jones, ktorý vystúpi so slovenskou skupinou Neznámi, a Jonathan Maness vystúpi zase so skupinou Cauldron Mountain.

Okrem spomínaných hviezd sa určite tešte aj na špičky slovenskej a českej scény ako Monogram, East and West, Roll´s Boys, Peťo Luha and Friends, Blue Ground a mnohí ďalší.

A ak vám ani to nestačí ako lákadlo, vychutnajte si atmosféru z minulých ročníkov!

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie