Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Diabolský luxus. Takto si žijú hudobníci Šarköziovci
Zdielať na

Diabolský luxus. Takto si žijú hudobníci Šarköziovci

Z nádherného veľkého rodinného domu sa museli presťahovať do jednoizbového bytu! Ale iba dočasne! Cigánskym diablom – Silvii, Ernestovi a Vaneske sa však oplatilo žiť v bojových podmienkach. Po dlhých týždňoch „tlačenky“ medzi cudzími stenami sa totiž nasťahovali do úplne novučičkého vysnívaného domčeka v bratislavskej Vrakuni. A opäť si užívajú luxus!

Zatúžili bývať v novom! A tak sa aj stalo. Akékoľvek kompromisy však dostali ráznu STOP-ku! U Šarköziovcov je všetko tak, ako bolo, skôr než sa nasťahovali, v ich predstavách!

Silvia prezradila, že kuchyňu si vybrala sama. Vraj ju každý odhováral od bielej, no ona si nedala povedať. A je spokojná. Prekvapila však tvrdením, že majú luster z pravého krištáľu. Ale vraj až taká závratná suma to nebola...

Televízory majú naozaj všade. Dokonca aj v kúpeľni, v ktorej trávi rodina veľa času. Ernest sa v nej vyvaľuje, Vaneska v nej vyspevuje a Silvia ju upratuje. Tá sa pochálila ešte aj tým, že jej manžel výrazne schodol.

Preto mu vraj povyhadzovala zo šatníku všetky veľké veci... Keď sa však denne aspoň dvadsaťkrát premotá hore-dolu dreveným schodiskom, tak zaručene späť nepriberie ani gram.

Ernest Šarközi, Silvia Šarköziová, Cigánski diabli

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie