Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako zbaliť mediálne známeho muža? Tu je návod
Zdielať na

Ako zbaliť mediálne známeho muža? Tu je návod

Celosvetové demografické štúdie už dlhodobo varujú, že na jedného muža pripadajú dve ženy. Občas sa však nájdu aj takí, na ktorých žiaľ nepripadá ani jedna. My sme štyroch takých našli aj v slovenskom šoubiznise!

Štyria sympaťáci, ktorí už dlhší čas patria medzi malú skupinku mužov s označením single. Speváci Kamil Mikulčík (34), Tomáš Bezdeda (26), Peter Cmorík (31) či herec Samuel Spišák (19).

Láska im dlho nevydržala

Kamil sa po dlhom randení oženil s hereckou kolegyňou Kristínou, no ich manželstvo nevydržalo ani rok. Peter si nevedel vynachváliť vzťah so športovkyňou Dankou, no asi v niečom prestrelil, a bolo po láske.

Lovestory zo speváckej súťaže medzi Tomášom a Adelou zhasla pár mesiacov po tom, čo naspievali spoločný duet. Akurát Samo Spišák má zatiaľ čistý štít. Nečudo, má sladkých devätnásť.

Návod, ako ich zbaliť

To pravé orechové, čo zaiskrí pri prvom pohľade do očí, pri prvom letmom dotyku rúk, tú súhru duší, pováh a názorov... To chceme predsa nájsť všetci! Títo páni to majú o to ťažšie, že sú známi.

Ak chcete Kamila zbaliť, vyrazte si do centra mesta, nájdite umeleckú kaviarničku a pošlite mu kávu s milým odkazom. Cmorík zase hľadá matku svojich detí. Ako jediný konkretizoval vizuálne požiadavky na svoju vyvolenú Tomáš Bezdeda. Tomu sa páčia vysoké ženy. Herec Samuel Spišák zatiaľ myslí len na školu.


Mikulčík, Spišák, Cmorík a Bezdeda - koláž

noviny.sk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie