Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Larry King (78) chce, aby ho po smrti zamrazili
Zdielať na

Larry King (78) chce, aby ho po smrti zamrazili

Najznámejší televízny moderátor? Bez debaty Larry King. Práve on spovedal ľudí v prvej spravodajskej televízii neuveriteľných 25 rokov. V septembri bol na Slovensku. A teraz prekvapil nezvyčajnou požiadavkou...

Larry King chce, aby ho po smrti zmrazili. "Chcem, aby ma zmrazili, zistili, na čo som zomrel a vrátili ma späť," povedal v jedálni svojho domu, kde hostil celebrity Conana O'Briena, Tyru Banks, Shaquilla O'Neala, Quincyho Jonesa či Russella Branda.

Spodná bielizeň aj najlepšia priateľka

Svojím vyjadrením prítomných zaskočil. "Tak toto je pre mňa novinka," zareagoval O'Brien. Počas večere sa manžel Katy Perry Russel Brand priznal, že nazrel do zásuvky so spodnou bielizňou Kingovej manželky Shawn.

Basketbalista O’Neal zas prezradil, že jeho najlepšou priateľkou je jeho matka a modelka Banks vysvetľovala, že je celkom inou osobnosťou, než akú ju ľudia poznajú z televíznej šou America’s Next Top Model.

Veľký trapas

Počas svojej kariéry kládol otázky neuveriteľným 60-tisícom ľudí. Nečudo, že si nepamätá všetkých - pri otázke, či robil interview aj so Slovákmi si nespomenul na Mikuláša Dzurindu, za to spomenul zopár českých mien. Medzi nimi Václava Havla či Jaromíra Jágra.

Chyby robia aj tí najväčší. Keď Larry začínal, tiež sa mu podaril pekný kúsok. "Bol som hlúpy. Mal som 22 rokov, robil som rozhovor s katolíckym kňazom a opýtal som sa ho, koľko má detí," spomína s úsmevom televízna legenda.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie