Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tomáš Buranovský z Talentu. Bujará oslava sa začne na pumpe
Zdielať na

Tomáš Buranovský z Talentu. Bujará oslava sa začne na pumpe

Keď vystúpil v divadle iba s gitarou v ruke, porota o ňom povedala, že sa zrodila nová hviezda. Po semifinálovom vystúpení, však toto tvrdenie chcel Jaro Slávik vziať späť.

Tomáš Buranovský postúpil do finále šou spolu s rockermi zo skupiny Segment a malo speváčkou so zlatom v hrdle Diankou Kalashovou. V druhom semifinále talentovej šou zaspieval hit Michaela Jacksona Earth Song v komornej úprave so sláčikmi.

Martin Dejdar mu povedal, že mu chýba väčšie odviazanie. Lucie Bílá ho vychválila. Tretieho porotcu Jara Slávika však nenadchol. "Tá tvoja plachosť mi prekáža. Hviezda musí zaplniť každý priestor na javisku. Beriem späť svoje vyhlásenie z divadla, že sa zrodila hviezda," ohodnotil Tomášov spev jaro Slávik.

Svoju prirodzenosť si chráni

Moderátor Novín o 12-ej Ján Mečiar Tomáša privítal v štúdiu Novín o 12-ej. A práve tam vysvetlil, prečo je plachý. "Tak ja si myslím, že takých divokejšich umelcov je dosť an svete. A myslím si, že každý by si mal tú svoju prirodzenosť chrániť a sa orientovať na ňu  čo robím aj ja," kontroval Slávikovi talentovaný spevák. 

Vo svojom súkromí však taký plachý nie je. Sám o sebe tvrdí, že je "parťák" a má rád spoločnosť.

Priateľom sa odvďačí na pumpe

Tomáš sa už teraz teší domov, na východné Slovensko. Za podporu sa odvďačí svojim priateľom hneď po príchode. Darčeky a pozornosti kúpi na pumpách po ceste z Bratislavy domov. Pozrite si záznam z rozhovoru s Tomášom Buranovským a dozviete sa viac.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie