Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Astrológ Prachařovi: Do čoho vy pichnete, to bude o rodine
Zdielať na

Astrológ Prachařovi: Do čoho vy pichnete, to bude o rodine

Svojím talentom chcel v šou Česko Slovensko má Talent zaujať aj astrológ Jozef Marek. Jediné, na čo sa však zmohol, bolo prirovnanie Jara Slávika k spevákovi Paľovi Haberovi.

Porotkyňa Lucie Bílá bola z jeho astrológie sklamaná. Tej totiž povedal len toľko, že sa narodila v roku koníčka. Jaro Slávik je podľa Bílej nečitateľný a chcela sa o ňom dozvedieť čo najviac. Z jeho dátumu narodenia boli astrológovi jasné len dve veci. "To je rok tigra, panebože, to je ako Paľo Habera,“ povedal "športový astrológ". Športovým je vraj preto, pretože povie veľmi málo. 

Zato moderátor Talentu Jakub Prachař si prišiel na svoje. "Máte tendenciu z firmy všetko nahrabať domov a zabezpečiť svoju rodinu. Čiže, vy do čokoľvek pichnete, to bude o rodine,“ povedal Jozef Prachařovi. Ten sa s spolu Pycom ledva-ledva zdržal smiechu. 

Prečo sa prihlásil do šou?

 "Aby som aj to malé, čo je, nejakým spôsobom odprezentoval...," udal ako dôvod súťažiaci z Talentu. Ľudia, ktorí sú narodení v ten istý deň ako on, sú podľa neho nepopulárni. Najmä čo sa týka rozprávania, mudrovania a filozofovania.

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie