Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spieval pre Boha. Pretože má veľmo obrovský talent...
Zdielať na

Spieval pre Boha. Pretože má veľmo obrovský talent...

Má veľmo obrovský talent! Teda hovorí mu to jeho veľké sebavedomie... Marián Ciblík prišiel na casting šou Česko Slovensko má Talent a zaspieval známy sláďák od Garyho Barlowa Forever Love.

Fiktívnou angličtinou, ktorej slovám nik nerozumel a svojim spevom však vôbec nezaujal. Práve naopak. Diváci v divadle mu nedali šancu a po pár minútach dali jasne najavo, že sa im Mariánov spev nepáči. Po chvíli dostal X-ká aj od porotcov. porotkyňa Lucie Bílá mu dala najväčší priestor na to, aby ukázal svoje talent. Tá ho ohodnotila svojou frázou, ktorú používa v Talente často. "Ste milý, ale nie," dodala.

Až príliš nápadne sa správanie Mariána, keď sa vyhováral na teplo, podobalo na ďalšieho účastníka Talentu Jozefa Patroviča. Viac o ňom si môžete prečítať TU.

A spŕška slov na publikum prišla až potom, ako odišiel z pódia! Marián začal pred moderátormi Pycom a Jakubom nadávať na publikum. Šou dokonca nazval Česko Slovensko hľadá cirkus. Vrchol jeho monológu prišiel v momente, keď začal spomínať Boha.Veď posúďte sami...

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU.

Ak neviete, aký "slaďák" spieval Marián Ciblík, tu je originálna verzia v podaní bývalého speváka Take That Garryho Barlowa.

Súvisiace články

Najčítanejšie