Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tento súťažiaci rozčúlil Lucii Bílú. Pozrite sa prečo
Zdielať na

Tento súťažiaci rozčúlil Lucii Bílú. Pozrite sa prečo

Je pyšný na svoj veľký „pupok“! Súťažiaci zo šou Česko-Slovensko má talent, ktorý svojim pokusom o orientálny tanec v doprovode dvoch mladých dievčat rozčúlil Luciu Bílú, vníma všetko, čo robí, ako istý druh zábavy. Aj preto sa na verdikt porotcov vôbec nenahneval a so svojou záľubou v "šaškovaní" nemieni prestať ani po tejto skúsenosti!

Radi si robia srandu z čoho koľvek a ich životnou filozofiou je smiať sa. radi bavia ľudí, no v kastingovom kole šou Česko Slovensko má Talent sa im to nepodarilo. Smiech na tvárach divákov ani porotcov neprichádzal.

Na svoj pupok je hrdý a berie ho ako rekvizitu, a keby ho chcel mať niekto podobný, recept je jednoduchý. "Nebáť sa otvoriť chladničku v akúkoľvek hodinu," dodáva brušný tanečník z tria Prti boys. 

Idiotský nápad, ktorý nepredajú ani do Ladomerskej Viesky

Porotkyňu Lucii Bílú ich vystúpenie pobúrilo na toľko, že im X-ko dala po malej chvíle. "Také sympatické dievčatá a takúto blbosť, takú hanbu im urobíte, veď sa im budú všetci smiať. To bol vás nápad, tento idiotský nápad?" ohodnotila ich vystúpenie.

Podľa Jara Slávika by neuspeli ani v Ladomerskej Vieske. " Analyzovať humor, to je ako pitvať žabu. Nikoho to nezaujíma a nakoniec je aj tak mŕtva a mŕtvy je váš humor, váš zmysel pre recesiu. Mŕtva je vaša estetika , vaša kariéra. To nie že do Las Vegas, to sa nedá predať ani do Ladomerskej Viesky," dodal.



TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie