Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fenomenálny Larry King navštívil Bratislavu. Na Dzurindu si nepamätal
Zdielať na

Fenomenálny Larry King navštívil Bratislavu. Na Dzurindu si nepamätal

Ak ste sa popoludní prechádzali po bratislavskom Starom meste, možno ste ho stretli aj zoči-voči. Navštívil nás totiž najznámejší televízny moderátor na svete, legendárny Larry King. Pozrite sa, čo nám povedal o svojej viac ako pol storočie trvajúcej kariére v médiách i o tom, odkedy nosí traky, ktoré sú pre neho typické.

Najznámejší televízny moderátor? Bez debaty Larry King. Práve on spovedal ľudí v prvej satelitnej spravodajskej televízii neuveriteľných 25 rokov. Teraz zavítal na Slovensko.


Lary King je známy svojim bezprostredným a nekonfliktným štýlom vedenia rozhovorov. Práve preto sa mocní politici či hviezdy šoubiznisu často rozhodli prezradiť svoje tajomstvá prvý raz naživo práve v jeho šou. "Bol som sám sebou, bol som úprimný, snažil som sa pýtať tie najlepšie otázky a počúval som odpovede," povedal fenomenálny moderátor.

Veľký trapas

Počas svojej kariéry kládol otázky neuveriteľným 60-tisícom ľudí. Nečudo, že si nepamätá všetkých - pri otázke, či robil interview aj so Slovákmi si nespomenul na Mikuláša Dzurindu, za to spomenul zopár českých mien. Medzi nimi Václava Havla či Jaromíra Jágra.

Chyby robia aj tí najväčší. Keď Larry začínal, tiež sa mu podaril pekný kúsok. "Bol som hlúpy. Mal som 22 rokov, robil som rozhovor s katolíckym kňazom a opýtal som sa ho, koľko má detí," spomína s úsmevom televízna legenda.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie