Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Larry King to s manželkou ešte skúsi
Zdielať na
TopStar

Larry King to s manželkou ešte skúsi

Zdroj: SITA/Stuart Ramson

Moderátor stiahol žiadosť o rozvod, dvojica to údajne dlží svojim dvom synom

Sedemdesiatšesťročný King a jeho 50-ročná manželka tak urobili ani nie tri mesiace po tom, čo o rozvod požiadali. "Zažívame veľa nových vecí," uviedol King vo vyhlásení a dodal, že sú spolu s deťmi šťastní ako rodina.

Kingov právny zástupca Dennis Wasser v apríli uviedol, že existuje "50-percentná šanca, že sa rozvod neuskutoční". Dvojica, ktorá má spolu dvoch synov, o mesiac neskôr uviedla: "Sami sebe a našim deťom dlžíme, aby sme si boli navzájom aj naďalej oddaní".

King stál pri svojej manželke aj keď ju 28. mája hospitalizovali. Podľa polície mohlo ísť o pokus o samovraždu. "Ešte stále sme spolu ako manželia a ja zostávam veľmi blízko pri našich deťoch, ktoré nesmierne milujeme," uviedol vtedy King. "Mali by sme sa cez toto ťažké obdobie preniesť nedotknutí ako rodina," dodal.

Larry King a Shawn Southwick sa vzali v roku 1997. Pre moderátora televízie CNN je to už ôsme manželstvo so siedmou ženou. Southwick bola predtým vydatá tri razy. Manželia majú spolu dvoch synov - 11-ročného Chancea a o rok mladšieho Cannona, zverejnila webová stránka people.com.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie