Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Huslistky z Talentu zaujali Jara Slávika, ale aj on ich!
Zdielať na

Huslistky z Talentu zaujali Jara Slávika, ale aj on ich!

Skôr než vyšli na pódium, vykonali jeden rituál, ktorý ich zbavil strachu a trémy! Reč je o troch atraktívnych huslistkách, ktoré sa predstavili v šou Česko-Slovensko má talent. Hrali pekne, Jarovi Slávikovi však predsa len niečo „nevoňalo". Žeby preto, že poriadne nezabral ich „potužovák“?

Aj ich vychválili, aj skritizovali, no podstatné je, že postúpili. Trio huslistiek, ktoré si hovorí STRING LADIES! V nedeľu sa im podarilo najprísnejšieho porotcu upútať iba čiastočne. Žeby to bolo v tom, že boli málo uvoľnené? To asi nie, veď dievčatá sa pred vystúpením pre istotu „posmelili“. "Dali sme si panáka," pripustili.

Parochňu odhodí bokom

Pred Jarom Slávikom určite! A odstránia sa aj nakreslené pánske kotlety! Jednoducho, čo si pán porotca bude želať, to tieto tri dámy pre neho urobia! Jarovi sa totiž túžia zapáčiť – a ON, on sa im páči už teraz!

Sľubujú, že padať na kolená od úžasu budú všetci, ktorým najbližšie v Česko-Slovensko má talent zahrajú... Urobia vraj všetko preto, aby divákom zahrali najlepšie ako len vedia.

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má Talent nájdete TU!




String Ladies_ČSMT 2_huslistky

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie