Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Herečka Zuzka Vačková v Taliansku: To bola dovolenka!
Zdielať na

Herečka Zuzka Vačková v Taliansku: To bola dovolenka!

Dosýta sa vyspala, dosýta si zašportovala a napokon sa dosýta aj vykúpala v slanom mori. Herečka Zuzana Vačková z obľúbeného Paneláku načerpala toľko energie, že jej má na rozdávanie. Len nedávno sa vrátila z úžasnej dovolenky v Taliansku. A takto nám ju vychválila.

"Už som po dovolenke, takej tej morskej. Užili sme si nádherné dni pri mori v Taliansku. Nič hrôzostrašné sa nám nestalo, všetko prebehlo perfektne. Aj cesta, aj ubytovanie bolo výborné, aj deti šťastné, my sme boli spokojní," prezradila nám Vačková.

Chvíle oddychu totiž strávila s kamarátkou a kolegyňou Bibianou Ondrejkovou a deťmi. Čiže išlo o babsko-mamičkovsko-detskú jazdu. To znamená aj popoludňajší spánok... "Sme si dovolili taký režim, že sme chodili cez obed spať, čo som vďačne prijala... Čo už len môže byť lepšie ako cez deň si hodiť šlofíka. Tak tým pádom sa ráno úplne v pohode vstávalo o nejakej pol siedmej, siedmej."

A prečo také skoré ranné vstávanie? "Som behávala, neviem koľko, myslím, že 40 minút mi to zhruba trvalo, ale nebol to stále iba beh, ale aj prechádzka chviľami. Aj brušáčiky som si spravila, ale ten duševný pocit, ktorý som potom mala, ten bol na nezaplatenie," dodáva. Viac si pozrite z dovolenky vo VIDEU!

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie