Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Leto Roba Jakaba (35). Čas rozdelí medzi milenku a rodinu
Zdielať na

Leto Roba Jakaba (35). Čas rozdelí medzi milenku a rodinu

Maká o dušu. Aj takto možno opísať posledné mesiace herca Roba Jakaba. Poctivo zarezával nielen v Paneláku, ale aj na divadelných doskách. Po náročných mesiacoch ho tak v lete čaká zaslúžená dovolenka. Má ju starostlivo naplánovanú...

Uplynulú sezónu makal usilovne ako včelička. Niet divu, že už nedočkavo čaká na niekoľko týždňov voľna. "Potrebujem proste vypnut tlačítko a zapnúť off a vegetovať," vyjadril sa herec. Preto má tohtoročné letné mesiace detailne naplánované.

"Začnem akože relaxovať, pôjdem na najlepší festival, aký tu existuje, potom pôjdeme do Chorvátska s priateľkou a s kamarátmi, no a potom zase pôjdeme do Grécka, no a potom už bude september a medzitým budem ešte s rodinou."

S melanchóliou si herec zaspomínal aj na obdobie, keď chodil brigádovať počas leta do horúceho Španielska. "Ja som tam robil 3 mesiace viac ako 12 hodín denne, v kuse, bez dňa voľna."

V súčasnosti by už letnú brigádu vraj určite nezvládol. Skôr sa snaží nepohnúť počas letných  mesiacov ani malíčkom a využiť každú voľnú sekundu na regeneráciu tela i duše, aby sa opäť v septembri vládal zapojiť do náročného  pracovného tempa.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie