Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Imro z Paneláka má synčeka! Volá sa Matúš
Zdielať na

Imro z Paneláka má synčeka! Volá sa Matúš

Po Lukášovi Latinákovi, ktorému sa iba pred pár dňami narodil prvorodený syn Damian, sa z otcovských povinností teší aj herec Branislav Bystriansky! Po piatich rokoch, odkedy sa stal tatkom prvýkrát, keď sa tešil z dcérky Lesanky, teraz pestuje v náručí syna!

V rodine Bystrianskych sa tešia novému prírastku do rodiny. 21. júla porodila manželka známeho Imra z Paneláka, Svetlanka na bratislavských Kramároch chlapčeka. Matúško je pritom už druhý člen rozrastajúcej sa rodiny! A podľa sestričky Lesanky sa podobá jednoznačne - na ňu.

Chlapček mal pri narodení 50 centimetrov a vážil 3840 gramov. No poslušný je až až! "Je perfektný, celý deň prespí, v noci troška postraší... Niekedy aj dosť. Ale ina je výborný," pochvaľuje si syna Braňo.

TV JOJ

Na syna má pritom herec z Paneláku dostatok času. Cez leto sa totiž nehrá ani v divadle, nenakrúca sa seriál, čiže môže svojej manželke pomáhať so starostlivosťou. "Otecko mi s Matúškom vôbec nepomáha, ale pomáha mi hlavne s Lesankou a to je veľká pomoc pre mňa," prezradila nám na Braňa manželka. No je to vraj vzorný otecko!

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie