Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Sexi herec Braňo Deák (28) plánuje svadbu!
Zdielať na

Sexi herec Braňo Deák (28) plánuje svadbu!

Jeden z najsexi slovenských hercov Braňo Deák sa za posledného polroka akoby prepadol pod čiernu zem. Poznáme ho z jojkárskeho seriálu Odsúdené, v ktorom stvárnil bachára. Zisťovali sme, čo teraz robí a ako sa má...

Potom ako na obrazovkách televízie Joj skončil seriál Odsúdené, z obrazoviek sa vytratil aj sex idol Braňo Deák. Vidieť sme ho mohli len v divadle alebo počuť v rôznych seriáloch či filmoch. Okrem iného sa totiž venuje aj dabingu. "Mám sa veľmi dobre. Oddychujem, ale aj pracujem, tak si to dávkujem," povedal nám Braňo s úsmevom. 

Hoci sa v poslednej dobe z povedomia vytratil, stále sa mu stáva, že ho ľudia na ulici spoznávajú. "Chcú sa fotiť, ale už to tak utícha. Človek, keď nie je na obrazovke, tak stráca pre nich hodnotu, teraz to pociťujem aj ja. Je to pominuteľné strašne," konštatoval.

Časy, keď bol na výslní však určite nie sú definitívne za ním. O Braňa je v šoubiznisovej, umeleckej či filmovej brandži veľký záujem. I keď teraz momentálne nenakrúca nič. "Robím všetko, čo predtým, takže hrám v divadle, robím dabing, sem tam nejakú reklamu, kadečo," prezradil herec.

Atraktívnemu hercovi chýba kolektív seriálu Odsúdené. Vraj by si v budúcnosti rád zahral čokoľvek. Sám seba si vie predstaviť aj romantickej či drsnej postave. Okrem rôznych rolí premýšľa aj o svadbe so svojou priateľkou...

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie