Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Letné lásky JOJkárov... Zlomili im srdcia?
Zdielať na

Letné lásky JOJkárov... Zlomili im srdcia?

Na letné lásky sa nezabúda! A aj známe tváre JOJky si ich užili až až. Aspoň niektorí... A tak sa z letných lások stali spomienky ako v prípade moderátorky Danky Strculovej alebo reportéra Valéra Ferka, či prerástli do 9-ročného vzťahu reportérky Alexandry Orviskej. A kto presne vie, aká bude tá tohtoročná letná láska?

"Som sa zoznámila s takým chlapcom, volal sa Martin a celé leto sme strávili spolu, bicyklovali sa a tak," spomína na jednu zo svojich lások Danka Strculová. "A neskončilo sa to 31. augusta, ale boli sme spolu asi tri štvrte roka."

Letnú lásku si prežil aj Valér Ferko. Ten však vie, že zlomené srdce vie pekne dlho bolieť a tak radšej klin klinom vybíja... "Chodili sme vždy spolu na skupinové ako spoločenské hry... Potom sme si ešte chvíľu písali listy a potom sa to skončilo..." A tak si rýchlo našiel radšej hneď aj inú fešandu.

Naopak moderátorka Aneta Parišková, teraz vlastne už Sedlmajerová, bola tiež zaľúbená, ale vraj ešte dlho aj bude. "Ja sa na svoju najväčšiu letnú lásku ešte len teším a tá príde toto leto," prezrádza.

Napokon pre koho disciplína menom letné lásky vôbec nie je a ako to je s tým 9-ročným vzťahom? Dozviete sa vo videoriporte.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie