Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tehuľka Aneta Parišková sa tajne vydala!
Zdielať na

Tehuľka Aneta Parišková sa tajne vydala!

Mal to byť tajný sobáš. Pozvanie dostalo iba zopár hostí a hoci to nebola obrovská svadba, novomanželia žiaria šťastím. Jojkárska moderátorka Aneta Parišková sa vydala! Áno povedala svojmu priateľovi Markovi, ktorý o manželstve s ňou sníval azda od prvej chvíle.

Nádherné obrúčky žiaria ešte len niekoľko hodín na rukách čerstvých novomanželov - Anety a Marka. To, že si jedného dňa povedia svoje áno bolo jasné už od začiatku ich vzťahu.


"Bola to svadba dlho plánovaná, keďže Mark sa vyjadril už na začiatku nášho vzťahu, keď som ešte nebola tehotná, že si ma chce vziať hneď ako to bude možné," vraví Anetka.

A tak si vyriešili všetky potrebné náležitosti a konečne sa mohli vrhnúť do toho, na čo sa tak dlho tešili. Svadbu mali v piatok o 11-tej hodine doobeda. A prečo práve 24. jún?

"Bol to ten najskorší termín, pretože Mark sa vrátil vo štvrtok minulý týždeň no a v utorok vlastne sme už mali dátum piatkový," vysvetľuje jojkárska moderátorka. Okrem tejto veľkej udalosti novomanželov čaká ďalšie šťastíčko - ich bábätko, ktoré by malo na svet prísť už začiatkom augusta.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie