Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aneta Parišková: Daniel si pýta peniaze od cudzích
Zdielať na
TopStar

Aneta Parišková: Daniel si pýta peniaze od cudzích

V našej televízii zavládol baby boom. Niektoré naše kolegyne už šťastne porodili, iné to čaká o chvíľu! Medzi ne patrí aj moderátorka Prvých novín - Aneta Parišková. Prezradila nám aj to, prečo jej syn Daniel pýta od ľudí toľko peňazí.

Spočiatku sa Aneta zdráhala vyjsť s pravdou von. Ale nakoniec veľkú novinu z jej súkromného života predsa len prezradila. Čaká bábätko. Jej syn Danielko sa teda už čoskoro dočká súrodenca. Moderátorka je momentálne na začiatku štvrtého mesiaca. 

"Paradoxne som to zistila v čaše, keď som chodila na vyšetrenia a odbery, či niekedy o dva roky budem môcť mať bábo,“ priznala sa Aneta.

Jej partner Mark bol z informácie, že sa stane otcom trošku prekvapený. Radosť však neskrýval.

Svojim najbližším oznámila Aneta tuto radostnú novinu v tej najvhodnejšej chvíli. Dozvedeli sa to na Vianoce. To, či bude mať jej syn Daniel bračeka alebo sestričku sa ešte nevie. Anetke totiž na pohlaví nezáleží. Hlavne, aby bolo zdravé.

Partneri Aneta a Mark žijú aj spolu s Danielom v dvojizbovom byte. Možno práve teraz nadišla tá správna chvíľa presťahovať sa do väčšieho. Podľa Anety si to už uvedomuje aj jej syn Daniel. „Moje dieťa ma dosť strápňuje pred širšou rodinou a aj pred známymi, pretože si od každého pýta peniaze na iný byt, pretože potrebuje izbičku,“ prezradila nám moderátorka.

Zdielať na

Najčítanejšie